Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE (hooks/LanguageLoader.php @ 17)

Iron Aquatics

Gyermek oktatás

Az Iron Aquatics Learn to Swim programja a szakmailag megalapozott tanterv, az online követelményrendszer és a kis létszámú csoportoknak köszönhetően teljesen egyedi megközelítést hoz a hagyományos magyar úszásoktatásba.

Kulcsfontosságú szempontnak tartjuk, hogy nem „tömegoktatásban” gondolkodunk, hanem egy olyan oktatási rendszerben, ahol folyamatosan nyomon követhető az egyéni fejlődés.

Oktatási programunk célja, hogy lehetőséget biztosítsunk mindenki számára a vízben való magabiztosság és a kiváló technikai alapok elsajátításától akár a versenyszintig való eljutásig.
Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy minden korosztály számára megfelelő környezetet teremtsünk ahhoz, hogy elérjék céljukat és egyéni sikerélményekkel gazdagodjanak.

Hiszünk abban, hogy az úszni vágyókat oktatni igazi kiváltság és egyben hatalmas felelősség is, ezért fontosnak tartjuk, hogy szakképzett oktatóink példaképként szolgáljanak az úszóink számára.

Gyermek úszásoktatásra szeretettel várunk minden 3 és 18 év közötti gyermeket.

Ajánljuk:

 • teljesen kezdőknek
 • újrakezdőknek
 • azoknak, akik fejlesztenék meglévő úszástudásukat
 • rekreáció, egészségmegőrzés céljából jelentkezőknek
 • kiegészítő sportágként
 • olyan sportágat űzők számára, amelyben az úszás kiemelt szerepet játszik, de az edzések alatt a technikai fejlesztésre kevés lehetőség van

Tanfolyam:

 • A tanfolyam 3 hónapos turnusokban zajlik.
 • Oktatási napok: Oktatásainkat hétfőtől-péntekig 16.00 és 19.00 óra között, illetve szombaton 9.00 és 12.00 óra között tartjuk.
 • Foglalkozásaink időtartama: a szinteknek megfelelően 30; 45; 60 perc/alkalom.
 • Csoportlétszám: Az egyes szinteken a képzés hatékonysága érdekében a maximalizált létszám eltérő. A legkisebb létszámú csoportunkban 5 fő, legmagasabb létszámú csoportunkban 14 gyerek részvétele a megengedett.
 • Szintfelmérő: Az oktatásokba való bekapcsolódás előfeltétele egy ingyenes szintfelmérőn való részvétel.

Szintek:

A Learn to Swim oktatási programban mindenki a saját szintjének megfelelő oktatásban részesül. Ennek érdekében a gyermekeknél 6 különböző szintet határoztunk meg.

 
Learn to Swim
 

Ezek a szintek egy ajánlott képzési folyamatot jelképeznek, ezért minden szinten egyedi oktatási rendszer alapján dolgozunk. Ennek megfelelően ahhoz, hogy a gyermek magasabb szintre léphessen különböző kritériumokat kell teljesítenie. Az, hogy az úszó hol tart az adott feltételek teljesítésében az online felület segítségével folyamatosan nyomonkövethető.

Szintfelmérő:

A gyermek tudásszintjét egy ingyenes szintfelmérő keretein belül mérjük fel. Ezek a felmérések kisebb csoportokban, ütemezetten történnek. Ennek az alkalomnak a keretein belül a tanfolyam oktatói az aktuális úszástudáson túl a gyerekek érzelmi és szociális fejlettségét és a vízzel való kapcsolatát is feltérképezik, majd ezeket egybevetve sorolják be a gyermeket a 6 szint egyikére. Természetesen a szintfelmérő azt a célt is szolgálja, hogy a gyermek megismerje a Learn to Swim program helyszínét, oktatóit ezzel elősegítve azt, hogy az első tényleges oktatási órán már otthonosan érezze magát az új környezetben.

A „jelentkezés” gombra kattintva regisztrálhatnak oldalunkon, melyről e-mailben küldünk visszaigazolást. További részletekről a jelentkezést követően olvashatnak.