Szintfelmérés

Learn to Swim

Gyermek úszásoktatásra a 3 és 18 éves kor közötti gyermekeket várunk, ahol mindenki a saját szintjének megfelelő oktatásban részesül.

A Learn to Swim oktatási program keretében 6 szintet határoztunk meg. Az egyes szintekre történő besorolást – egy ingyenes szintfelmérőt követően – a tanfolyam szakemberei határozzák meg. A szintfelmérő keretében a szülők és gyerekek megismerkedhetnek az oktatókkal és a Learn to Swim program légkörével. A felmérések kisebb csoportokban, ütemezetten történnek. Szakembereink az aktuális úszástudáson túl a gyerekek vízzel való kapcsolatát is feltérképezik.

14 és 18 év közötti fiatalok számára elsősorban szakmai segítséget nyújtunk a technika tudásuk elmélyítésében. Csoportos óráink továbbá kiváló lehetőséget biztosítanak olyan sportágat űzők számára, melyben az úszás kiemelt szerepet játszik, de az edzések alatt a technikai fejlesztésre csupán kevés lehetőség van.

A tanfolyamba való becsatlakozáshoz javasolt szintet a jelentkezés során megadott email címre küldjük el. Az elektronikus értesítésben továbbá egy, az ironaquatics.hu weboldalán található Tanulói belépésre jogosító link is található. Az oldalra történő belépést követően lehetőség van a tanfolyamra való bejelentkezésre, valamint annak díjának kifizetésére.

A tanfolyam teljes ideje alatt a weboldalon létrehozott egyedi felhasználói felületen a szülő folyamatosan nyomon követheti gyermeke úszástudásának fejlődését.

Kezdő oktatásunk havi 4.800 Ft-tól elérhető. Tanfolyam időtartama: 3 hónap. Oktatásaink hétfőtől péntekig 16.00 és 18.00 óra között, illetve szombaton 9.00 és 11.00 óra között vannak. Foglalkozásaink időtartama: Szinteknek megfelelően 30/45/60 perc/alkalom.

A csoport létszámok a szinteknek megfelelően eltérőek. A legkisebb létszámú csoportunkban 5 fő, legmagasabb létszámú csoportunkban 14 gyerek részvétele a megengedett.

A tanfolyamokra folyamatos becsatlakozási lehetőséget biztosítunk. Szintfelmérőink minden kedden (15:00-16:00) és szombaton (11:00-12:00) egy-egy órában elérhetőek. Az utolsó szintfelmérés időpontja: május 13.

Ingyenes szintfelmérőinkre az alábbi adatlap kitöltésével jelentkezhet. A sikeres jelentkezésről egy visszaigazoló e-mailben értesítjük, melyben minden szükséges információ megtalálható a szintfelméréssel kapcsolatban.

Jelentkezés

Kísérő elérhetőségei

* Név
* E-mail cím
* Telefonszám

Gyermekek adatai

* Név
* Nem
Fiú
Lány
* Születési idő
* Jelenlegi úszás tudása
Megjegyzés
* Próbaúszás időpontja

2017. Április

Kérjük töltse ki az összes csillaggal megjelölt mezőt a dátumok megjelenítéséhez!
Jelentkezés