Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE (hooks/LanguageLoader.php @ 17)

Iron Aquatics

Csoportok

Club Squad

Korosztály: -
Cél: Club Squad
Szükséges kiegészítő eszközök: Úszószemüveg, kis deszka, kis uszony (békatalp), kulacs

Foundation Squad

Korosztály: 8 éves korig
Cél: A Foundation Squad célja, hogy az úszás oktatáson megtanult technikai elemekre építve bevezesse az úszót a versenyúszás kezdeti stádiumába. A foglalkozások alap mozgási műveltséget adnak, illetve egészséges versenyszituációkat is előidéznek szervezett és vidám játékok keretein belül. Továbbá, az úszók a sport alap szabályait és íratlan erkölcsi szabályait is megismerik.
Szükséges kiegészítő eszközök: Úszószemüveg, kis deszka, kis uszony (békatalp), kulacs

Development 1 Squad

Korosztály: 9-11 éves
Cél: A Development Squad célja, hogy tovább építsen a kezdő csoportban elsajátított alapokon. Különös figyelem övezi majd a víz specifikus motoros képességek fejlesztését, némileg megemelve az úszás mennyiséget.
Szükséges kiegészítő eszközök: Úszószemüveg, kis deszka, kis uszony (rövid békatalp), bólya, pipa, kis tenyér-ellenállás, kulacs, ugrálókötél

Development 2 Squad

Korosztály: 10-12 éves
Cél: A Development 2 Squad célja, hogy a fő technikai elemeket elsajátítsák a gyerekek, miközben az úszás mennyiségét is lassan emeljük. Itt is különös figyelem övezi az előző két csoportban elsajátított víz specifikus motoros képességek fejlesztését, csak valamivel hosszabb távokon. Heti egy reggeli edzés is bevezetésre kerül, hogy az úszó elkezdjen hozzászokni a kora reggeli edzésekhez.
Szükséges kiegészítő eszközök: Úszószemüveg, kis deszka, kis uszony (rövid békatalp), bólya, pipa, kis tenyér-ellenállás, kulacs, ugrálókötél, jógamatrac

Intermediate Squad

Korosztály: 12-15 éves
Cél: Ez a csoport magas fokú technikai képzettségre épülve emeli az úszás mennyiséget, minőséget és a sebességet. A úszás mennyiség emelkedése elősegíti az alap állóképesség fejlesztését. Ez a szint egybeesik az úszók gyors fejlődésének időszakával, illetve az optimális állóképesség elérésének idejével.
Szükséges kiegészítő eszközök: Úszószemüveg, kis deszka, kis uszony (rövid békatalp), bólya, pipa, kis és nagy tenyér-ellenállás, kulacs, ugrálókötél, jógamatrac

National Squad

Korosztály: 16 év felett
Cél: Az előző csoportokban elsajátított magas technikai képzettségre építve emeljük mind az úszás mennyiségét, mind az edzések intenzitását. Ezzel a csoporttal kezdjük el fejleszteni az úszók erősségeit egyéni úszásnemre és távra tekintettel, de továbbra is versenyezni fognak a többi úszásnemben és versenyszámban is. Ezen a szinten a gyors erőnövekedés lesz jellemző.
Szükséges kiegészítő eszközök: Úszószemüveg, kis deszka, kis uszony (rövid békatalp), bólya, pipa, kis és nagy tenyér-ellenállás, kulacs, ugrálókötél, jógamatrac

Junior Pro Squad

Korosztály: Junior Pro
Cél:
Szükséges kiegészítő eszközök:

Pro Squad

Korosztály: Aquatics Pro
Cél:
Szükséges kiegészítő eszközök:
A korosztály szerinti csoportosítás irányadóként szolgál. A vezetőedző döntése lesz, hogy kinek melyik csoport a legmegfelelőbb. Továbbá, egyéb eszközökre is igényt tarthat a megadott csoport edzője.