Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE (hooks/LanguageLoader.php @ 17)

Iron Aquatics

Felnőtt oktatás

Az Iron Aquatics Learn to Swim programja a szakmailag megalapozott tanterv, az online követelményrendszer és a kis létszámú csoportoknak köszönhetően teljesen egyedi megközelítést hoz a hagyományos magyar úszásoktatásba.

Kulcsfontosságú szempontnak tartjuk, hogy nem „tömegoktatásban” gondolkodunk, hanem egy olyan oktatási rendszerben, ahol folyamatosan nyomon követhető az egyéni fejlődés.

Oktatási programunk célja, hogy lehetőséget biztosítsunk mindenki számára a vízben való magabiztosság és a kiváló technikai alapok elsajátításától akár a versenyszintig való eljutásig.
Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy minden korosztály számára megfelelő környezetet teremtsünk ahhoz, hogy elérjék céljukat és egyéni sikerélményekkel gazdagodjanak.

Hiszünk abban, hogy az úszni vágyókat oktatni igazi kiváltság és egyben hatalmas felelősség is, ezért fontosnak tartjuk, hogy szakképzett oktatóink példaképként szolgáljanak az úszóink számára.

Felnőtt oktatásra szeretettel várunk minden 18 év feletti úszni vágyót.

Ajánljuk:

  • úszástudással nem rendelkezőknek
  • azoknak, akik frissítenék, fejlesztenék meglévő úszástudásukat
  • rekreáció, egészségmegőrzés céljából úszóknak
  • kiegészítő sportágként
  • olyan sportágat űzők számára, amelyben az úszás kiemelt szerepet játszik, de az edzések alatt a technikai fejlesztésre kevés lehetőség adódik

Ahhoz, hogy megfelelő szakmai segítséget nyújtsunk a különböző úszásnemek elsajátításához, a technika fejlesztéséhez és a minőségi kikapcsolódáshoz a felnőtt korosztály számára két edzéslehetőséget alakítottunk ki:

1. Csoportos óra

Azoknak ajánljuk, akik legalább egy úszásnem biztos ismeretével rendelkeznek és szívesen úsznak oktató által vezetett csoportban.
Időpont: hétfőtől-péntekig 19:00-20.00 óra között
Foglalkozás időtartama: 60 perc/alkalom.
Csoportlétszám: maximum 5 fő
Oktatás díja:

  • 3 500 Ft/fő/alkalom

2. Egyéni óra

Egyéni oktatásra várjuk azokat, akik még nem rendelkeznek úszástudással, vagy csak egész egyszerűen jobban kedvelik, ha egyéni figyelmet kapnak az oktatótól.
Időpont: az egyéni órákra előzetes időpontfoglalás alapján tudnak jelentkezni
Foglalkozás időtartama: 60 perc/alkalom
Létszám: maximum 3 fő
Oktatás díja:

  • 4 000 Ft/fő/alkalom
  • 7 000 Ft/2 fő/alkalom
  • 10 000Ft/3fő/alkalom

A „jelentkezés” gombra kattintva regisztrálhatnak oldalunkon, melyről e-mailben küldünk visszaigazolást. További részletekről a jelentkezést követően olvashatnak.